Referenser

Mina Referenser

Jag har under alla mina år som kursledare, kreatör, inspiratör, ljusarbetare fått enormt mycket gehör /feedback /beröm för mitt sätt att arbeta och utbilda. 

Jag är så otroligt rörd och tacksam för det och här nedan kommer jag börja publicera dessa varma, kärleksfulla omdömmen om mig och mina kurser!

Anna-Karin Berg

 Referenser på Facebook

Övriga referenser här nedan.

"Känner mig harmonisk glad, levande och lugn samtidigt, efter att deltagit i 2 healing kurser...


Underbar känsla!
Anna-Karin skapar förtroende, är så kunnig och trygg och ger så mycket kärlek och omtanke till alla som är med på kursen.


Hon ser alla deltagare och fångar direkt upp om det dyker upp extra behov hos någon.

Alla får hjälp och blir sedda.


Det möjliggjorde att jag kunde släppa massor av rädslor och har nu hittat större glädje och energi!

Känner att jag håller på att läka!

Så tacksam och kan verkligen genuint rekommendera Anna-Karin Berg.


Annelie Olofsson


-------

"Hej! Jag kan varmt rekommendera Anna Karin.


Hon är en härlig person som bryr sej om oss deltagare och hon blir otroligt glad när det går bra för den hon lär ut till.


Jag har gått healing kurser och fått diplom i andlig healing.


Rekommenderas varmt.


Mvh Jeanette Nilsson.

-------


"När jag först kom i kontakt med Anna Carin var för några år sedan på en gruppseans.

Kände direkt att hon hade det där lilla extra inom sig som jag inte känt med något Andligt medium innan.


Efter det har det blivit några seanser till och i December 2019 så berättade Anna Carin att hon hade kurser av olika andliga inslag bl.a en Andlig healing kurs.


Har fått höra att jag har stark healing förmåga av en kollega till henne och med hennes ingivelse av kärlek, ljus och värme som hon utstrålar så bestämde jag mig för att haka på denna kurs.


Har nu avslutat kursdel nr 2 och Anna Carin är så mycket mer än ett "medium" eller vad man ska säga?! Hon brinner för din personliga utveckling och att ta fram den magiska själ du är.


Hon är kärlek och ljus personifierad om det nu ens går att sätta titel på vad hon gör och vad hon är. Hon tar fram ditt sanna jag och den bästa versionen av dig själv som du är och kan bli. Hon är ren kärlek och gudomligt ljus och ser ALLA människor och det dem har inom sig.


Hon känner med hela sitt väsen vad som är bra för just dig och jobbar med dig med sådan kärlek och värme så man vill aldrig gå därifrån. Man vill vara i den där bubblan av ljus och kärlek som är runt Anna Carin hela tiden.


Hon får dig att känna dig trygg och säker med att vara precis den du är. Finns så mycket mer att säga om Anna Carin och det hon gör men om du bokar ett möte med henne så förstår du precis vad jag menar.


Det var en mening med att jag fick träffa Anna Carin och att jag ju är där jag är med min personliga resa och utveckling.


Hade det inte varit för henne så hade jag inte varit där jag är idag. En ängel är hon minst sagt! 


- Ida Jernberg