Kriterier för Certifikat Medium

Mediumskap, Kriterier för Certifikat


Kriterier för certifikat, spiritualistiskt och universellt medium


Att arbeta som medium är att vara i service för ande välden och för våra medmänniskor, det är ständigt en utveckling och process.


Jag och andevärlden vill ge dig en gedigen grund att stå på, så att du känner dig trygg och har tillit till dig själv i ditt arbete, att på bästa sätt även jobba för att stärka både din självkänsla och självförtroende.


Få dig att förstå och känna att du är en del av alltet, och att hitta ditt unika sätt/modell att tillsammans med ande välden förmedla kontakter på bästa sätt.


Att arbeta som spiritualistiskt medium är så mycket mer än att enbart förmedla budskap, jag och mitt andliga team vill också ge dig filosofi som fördjupar ditt inre och din utveckling, kontakt och ditt arbete.


Bemötande själ mellan själ, ansvar, respekt, etik och moral och empati.


Jag lägger höga krav på er som vill få certifikat genom min utbildning med de olika moment som krävs för certifiering har vi arbetat med under kursdelarna.


Du kommer också genom föra praktik. Se nedan de inriktningar du kan välja.

 

Krav för certifiering, både privatsittningar och plattformsdemonstrationer


Du ska kunna ge privatsittningar/konsultationer där du kan ge bevis på att andevärlden existerar, att förmedla budskap från andevärlden och att budskapen ska vara relevanta och förstås av sittern/kunden.


  • Hålla en plattformsdemonstration/storseans på ca 1 timme, där du har kontakt med andevärlden och minst sex stycken identifierade av mottagaren och att budskapet är relevanta och förstås av mottagaren.

  • Godkänd på skriftligt teoriprov rörande allmänna frågor om mediumskap, spiritualismen, bemötande av klienter och etik inom området.

  • Inlämning av skriftlig fördjupning i ett ämne/Uppsats

  • Hålla föredrag om sin skriftliga fördjupning eller inspirerat tal.

Praktik för dig som vill gå inriktning plattformsdemonstrationer och privatsittningar.


Du ska ha minst 20 plattforms demonstrationer: hemma seanser, gruppseanser, storseanser.


I referenserna bör det framgå hur du presenterar dig, hur du arbetar, bevis för kontakt med andevärlden, hitta rätt person i publiken, framföra budskap som mottagaren kan förstå och är relevant för mottagaren.


Privatsittningar
Du ska ha minst 35 privatsittningar/konsultationer både förmedling av ande kontakt och vägledning.


Många kommer också till oss medium för själslig livskris/sorg m.m.


Du behöver också ge andlig konsultation och intuitiv vägledning coutching, själ till själ där kunden känner sig sedd och upplever lindring.


Du för anteckningar med datum, namn, referensen bör framgå hur du framfört de olika momenten:

-Kundkontakt,
-bemötande,
-presentation av dig och hur du arbetar,
-bevis för kontakt och framfört budskap som mottagaren förstår/relevant.


-----------------------------------------------------

 

Praktik för dig som väljer endast privatsittning

Du ska genomföra minst 50 st privatsittningar/konsultation.


I dessa 50 konsultationer ska du kunna bevisa att livet fortsätter, ge bemötande, beskrivning, bevis och relevant budskap.


Du ska också ge intuitiv vägledning själ till själ i sorg och svåra stunder, mottagaren ska känna sig sedd och upplever lindring.


Du för anteckningar med namn och datum, hur du framförde och upplevde alla moment.


I referensen så ska det visa din presentation om dig, hur du arbetar, beskrivning av anden, beviset och budskap som är relevant för mottagaren.

 

Du behöver minst 10 mediumhelgkurser som är obligatoriska.


Du behöver 2 st Universum & jag-helgkurser, de är obligatoriska.

(Personlig utveckling i grupp)


Du behöver 9 st resanmetoder, som är obligatoriska.
(Med Britt-Marie Jemth)


Certifiering sker under när alla moment är uppfyllda.


Din utbildning tar den tid det tar.


Utbildningsläraren jag Anna-Karin Berg ser när du är redo och har tillräckligt med kunskap och kvalitet att gå ut att jobba med referenser.


Du blir utbildad i spiritualistiskt synsätt.


Jämför dig inte med andra, alla är unik på sitt sätt. Det är viktigt att du hittar ditt sätt och din styrka i den här utvecklingen.


Det finns ingen konkurrens, för ingen är lika som du. Du är värdefull, du visar respekt, hänsyn, empati i ljus och kärlek.


Lycka till i ditt arbete till ett fantastiskt Medium.

Bokning av Kurs/utbildning.

 

OBS !!!! Läs innan du bokar plats på Utbildning eller kurs eller Reatret!

Vid bokning av kurs, utbildning eller reatreat så gäller följande. Bokningen är bindande, du betalar en bokningsavgift som du ej återfår om avbokar din plats. Resterande kursavgift betalas alltid 14 dagar innan kursstart.

 

Ingen kursavgift återbetalas av olika anledningar, endast vid svår sjukdom, smitta och uppvisande av läkarintyg som bekräftar varför du ej kan närvara. Men summan är minus bokningsavgift.

 

Jag följer lagen distansavtalslagen som alla kursanordnare gör. Och jag behandlar alla kursdeltagare med samma villkor, och kan därför inte särbehandla någon.

 

Kontaktuppgifter/ Bokning av plats.

 

Anna-Karin Berg Tunvägen 4 776 34 Hedemora

 

Mobil nr 073-8076648

 

Vid bokning av plats skicka ett sms så bekräftar jag dig med svar, skicka även meddelande om du vill ha personlig kontakt med mig. Inbetalningar görs via bankgiro eller swish.

 

Bankgiro nr 335-0261

Swish nr 123 226 6922

 

Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad.