Mina Referenser Utbildning

Mina Referenser


"När jag först kom i kontakt med Anna Carin var för några år sedan på en gruppseans. Kände direkt att hon hade det där lilla extra inom sig som jag inte känt med något Andligt medium innan.


Efter det har det blivit några seanser till och i December 2019 så berättade Anna Carin att hon hade kurser av olika andliga inslag bl.a en Andlig healing kurs.


Har fått höra att jag har stark healing förmåga av en kollega till henne och med hennes ingivelse av kärlek, ljus och värme som hon utstrålar så bestämde jag mig för att haka på denna kurs.


Har nu avslutat kursdel nr 2 och Anna Carin är så mycket mer än ett "medium" eller vad man ska säga?! Hon brinner för din personliga utveckling och att ta fram den magiska själ du är.


Hon är kärlek och ljus personifierad om det nu ens går att sätta titel på vad hon gör och vad hon är. Hon tar fram ditt sanna jag och den bästa versionen av dig själv som du är och kan bli. Hon är ren kärlek och gudomligt ljus och ser ALLA människor och det dem har inom sig.


Hon känner med hela sitt väsen vad som är bra för just dig och jobbar med dig med sådan kärlek och värme så man vill aldrig gå därifrån. Man vill vara i den där bubblan av ljus och kärlek som är runt Anna Carin hela tiden.


Hon får dig att känna dig trygg och säker med att vara precis den du är. Finns så mycket mer att säga om Anna Carin och det hon gör men om du bokar ett möte med henne så förstår du precis vad jag menar.


Det var en mening med att jag fick träffa Anna Carin och att jag ju är där jag är med min personliga resa och utveckling.


Hade det inte varit för henne så hade jag inte varit där jag är idag. En ängel är hon minst sagt! 


- Ida Jernberg 

Bokning av Kurs/utbildning.

 

OBS !!!! Läs innan du bokar plats på Utbildning eller kurs eller Reatret!

Vid bokning av kurs, utbildning eller reatreat så gäller följande. Bokningen är bindande, du betalar en bokningsavgift som du ej återfår om avbokar din plats. Resterande kursavgift betalas alltid 14 dagar innan kursstart.

 

Ingen kursavgift återbetalas av olika anledningar, endast vid svår sjukdom, smitta och uppvisande av läkarintyg som bekräftar varför du ej kan närvara. Men summan är minus bokningsavgift.

 

Jag följer lagen distansavtalslagen som alla kursanordnare gör. Och jag behandlar alla kursdeltagare med samma villkor, och kan därför inte särbehandla någon.

 

Kontaktuppgifter/ Bokning av plats.

 

Anna-Karin Berg Tunvägen 4 776 34 Hedemora

 

Mobil nr 073-8076648

 

Vid bokning av plats skicka ett sms så bekräftar jag dig med svar, skicka även meddelande om du vill ha personlig kontakt med mig. Inbetalningar görs via bankgiro eller swish.

 

Bankgiro nr 335-0261

Swish nr 123 226 6922

 

Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad.