Certifiering Healing,Kriterier för att bli Certifierad healer

Healing, Kriterier för Certifikat


Kriterier för certifikat, Andlig och universell healing.


Att arbeta som andlig universell healers, är att vara i service för andevärlden och för medmänniskor, det är ständigt en utveckling och process.


Jag och andevärlden vill ge dig en gedigen grund att stå på, så att du känner dig trygg, och har tillit till dig själv i ditt arbete.


Att höja din självkänsla och självförtroende till förståelse att du är en del av alltet, att tillsammans med andevärlden ge healing på bästa sätt i kropp och själ.


Att arbeta som andlig och universell healers är så mycket mer än att bara ge healing med handpåläggning, distans på plats, och på distans, i passivt eller aktivt tillstånd.


Du arbetar med bemötande, etik, moral, hänsyn, respekt och en stor skopa empati och ansvar.


Jag och mitt andliga team vill också ge dig filosofi som fördjupar ditt inre och din utveckling, att förstå och uppleva hela din stora potential, och förstå kontakten och kraften.

 

Jag lägger höga krav på dig/er som vill få certifikat genom min utbildning med de olika moment som krävs för certifiering, har vi arbetat med under kursdelarna.Du kommer också genomföra praktik.

Krav för certifiering.

-6 helgkurserna som går i steg 1-6.


-2 st Universum & Jag-helgkurser.


-6 st resanmetoder
(Britt-Marie Jemth)


-40 behandlingsreferenser på plats.


-Minst 5 behandlingsreferenser på distans


-Du ska förstå vad transhealing är och ha förkunskaper i ämnet.


-Lämna in en uppsats om healing, tex din healing resa, om något du läst och fördjupa dig om det, eller om någon känt healer.-Certifikat prov ett skriftligt prov med 98% rätt

 

-Du behöver minst 6 helgkurser som är obligatorisk.

 Certifiering sker under när alla moment är uppfyllda.


Din utbildning tar den tid det tar.
Utbildningsläraren jag Anna-Karin Berg ser när du är redo och har tillräckligt med kunskap och kvalitet, att gå ut att jobba med referenser.


Du blir utbildad i spiritualistiskt och universell synsätt. Jämför dig inte med andra, alla är unika på sitt sätt. Det är viktigt att du hittar ditt sätt och din styrka i den här utvecklingen.


Det finns ingen konkurrens för ingen är lika som du. Du är värdefull, du visar respekt, hänsyn och empati i ljus och kärlek.

 

 Lycka till i ditt arbete till ett fantastiskt

Andlig och universell healer.


Bokning av Kurs/utbildning.

 

OBS !!!! Läs innan du bokar plats på Utbildning eller kurs eller Reatret!

Vid bokning av kurs, utbildning eller reatreat så gäller följande. Bokningen är bindande, du betalar en bokningsavgift som du ej återfår om avbokar din plats. Resterande kursavgift betalas alltid 14 dagar innan kursstart.

 

Ingen kursavgift återbetalas av olika anledningar, endast vid svår sjukdom, smitta och uppvisande av läkarintyg som bekräftar varför du ej kan närvara. Men summan är minus bokningsavgift.

 

Jag följer lagen distansavtalslagen som alla kursanordnare gör. Och jag behandlar alla kursdeltagare med samma villkor, och kan därför inte särbehandla någon.

 

Kontaktuppgifter/ Bokning av plats.

 

Anna-Karin Berg Tunvägen 4 776 34 Hedemora

 

Mobil nr 073-8076648

 

Vid bokning av plats skicka ett sms så bekräftar jag dig med svar, skicka även meddelande om du vill ha personlig kontakt med mig. Inbetalningar görs via bankgiro eller swish.

 

Bankgiro nr 335-0261

Swish nr 123 226 6922

 

Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad.