Tarot _ färgkortsläggning

Mina Behandlingar
Instinktiv Tarot/färgkortsläggning


Tarot kan göras på plats hemma hos mig eller via annan överenskommelse.


Färgkorts läggning kan göra på plats hemma hos mig eller via någon annan övrenskommelse.

Vad är en Instinktiv Tarot och färgkortsläggning?
En intuitiv tarot och färgkortsläggning ger dig vägledning i livet. Jag använder mig av vanliga tarotkort och färgkort/energikort som stöd för att sortera all den information som kommer till mig i väldigt hög fart. Men det är inte korten som talar om vad du är uppe i eller vad som komma skall.

Jag skulle likaväl kunna använda exempelvis pinnar, eller ingenting alls.


Jag har heller ingen färdig modell för hur jag ska lägga ut korten på bordet, utan går helt efter känslan av hur jag ska lägga korten och hur många det ska vara. Med hjälp av min intuition känner jag in vad som är centralt för dig just nu, vad som kommer i din väg längre fram och visar dina valmöjligheter nu och framåt.


Det som kommer upp brukar röra kärlek/familj/relationer, arbete/utbildning, ekonomi, känslor/energi, fritid, resor, hus och hem. Jag ser alltid i tid. Jag berättar vilken/vilka månader det handlar om, hur många månader/veckor det är kvar och så vidare.

Jag brukar inte se på klienten medan jag arbetar, och det är för att inte bli påverkad av exempelvis ansiktsuttryck och miner, för att arbeta ostört helt enkelt, och jag ställer inga frågor. Jag ber också klienten om att ge mig så lite feedback som möjligt under tiden jag arbetar, att inte säga ”ja” eller ”nej” exempelvis, och att inte ställa mig frågor under tiden.


Det kan man ta efteråt istället, om det är något man fortfarande undrar eller inte förstod riktigt. Kom också ihåg att du alltid har din fria vilja. Det jag ger är just en vägledning, jag visar på möjligheter nu och framåt.
Det är alltid upp till dig att välja, jag kan inte bestämma åt dig.


Den stora tarotläggningen ljudinspelas med diktafon och skickas över till din mejl,
då det är väldigt svårt att komma ihåg allt det som har sagts.


Det kommer så mycket information på kort tid att man omöjligt hinner uppfatta och
bearbeta allt.

När du lyssnar på inspelningen igen kan du lättare uppfatta nyanser och detaljer.

Det kan också vara så att du i en vägledning tolkar in det som sägs utifrån vad du vet idag, vilket kan visa sig handla om något helt annat i slutändan.


 Men du kanske hellre antecknar det som kommer fram, och då är det helt okej, liksom om du inte vill ha någon dokumentation över huvud taget utan bara vara i stunden.


Varje läggningen gäller max 1 år framåt

Bokning av Kurs/utbildning.

 

OBS !!!! Läs innan du bokar plats på Utbildning eller kurs eller Reatret!

Vid bokning av kurs, utbildning eller reatreat så gäller följande. Bokningen är bindande, du betalar en bokningsavgift som du ej återfår om avbokar din plats. Resterande kursavgift betalas alltid 14 dagar innan kursstart.

 

Ingen kursavgift återbetalas av olika anledningar, endast vid svår sjukdom, smitta och uppvisande av läkarintyg som bekräftar varför du ej kan närvara. Men summan är minus bokningsavgift.

 

Jag följer lagen distansavtalslagen som alla kursanordnare gör. Och jag behandlar alla kursdeltagare med samma villkor, och kan därför inte särbehandla någon.

 

Kontaktuppgifter/ Bokning av plats.

 

Anna-Karin Berg Tunvägen 4 776 34 Hedemora

 

Mobil nr 073-8076648

 

Vid bokning av plats skicka ett sms så bekräftar jag dig med svar, skicka även meddelande om du vill ha personlig kontakt med mig. Inbetalningar görs via bankgiro eller swish.

 

Bankgiro nr 335-0261

Swish nr 123 226 6922

 

Innehar F-skattsedel samt momsregistrerad.